0243-226952 info@habrodyr.com

HA Brodyr

Vi är en av de större på svenska marknaden och levererar högkvalitativ brodyr samt värmetransfers snabbt och till ett bra pris.
Vi vänder oss till grossister och återförsäljare inom reklam och textil.
Vi producerar själva våra mönsterkort (brodyrprogram) och kan därför ha snabb direktkontakt med kunden och skicka korrektur.
Med tjugo år i bakfickan, nya fräscha maskiner och starka samarbetspartners är vi en smidig och trygg leverantör av såväl stora som små serier brodyr och transfertryck.

 

HA Brodyr producerar brodyr, screentryck och värmetransfers för profilkläder, reklamartiklar och övrig textil. Vi vänder oss främst till grossister och återförsäljare inom reklam och textil. Välj bland ett stort utbud av kläder och reklamartiklar och låt oss skapa företagskläder, skoltröjor, klubbdräkter, föreningskläder eller reklamprylar.
Vi har lång erfarenhet av branschen, moderna maskiner och teknik samt stabila samarbetspartners. Detta gör att vi är mycket tidseffektiva och kan leverera prisvärda produkter av hög kvalitet inom överenskommen tid. Utan krångel och med stor flexibilitet löser vi de tuffaste önskemålen från våra kunder!